Tekster til hjemmesider

Skal Google opdage din hjemmeside? Bruger du Drupal som CMS-system? Så er du kommet til den rette.

Jeg kan skrive skarpe og præcise tekster, der passer præcis til din hjemmeside. Jeg har fod på, hvordan de skrives, så Google kan finde din hjemmeside, altså søgeoptimerede tekster – også kaldet #SEO.

Jeg har blandt andet skrevet – og været tovholder – på såvel Hjernekassen som Børnehjernekassen på Socialstyrelsens hjemmeside.

Tekster til hjemmesider i Drupal og WordPress

Jeg arbejder både i Drupal, i WordPress og har erfaring med andre CMS-systemer. Jeg har blandt andet skrevet – og været tovholder – på Børnehjernekassen på Socialstyrelsens hjemmeside. Desuden har jeg skrevet en del af websiderne for Rudersdal Kommune og Danmarks Evalueringsinstitut,  da de skiftede CMS-system til Drupal og derfor skulle have skrevet deres tekster helt forfra.

Kontakt mig for yderligere information