Else Marie Andersen

Journalist Else Marie Andersen

Jeg er uddannet journalist, master i kommunikation og har diplom i digital markedsføring fra Bigum & Co.

Journalist med speciale i hjerneskade

Har du brug for en erfaren journalist og kommunikationskonsulent? Jeg har specialiseret mig i at formidle om erhvervet hjerneskade og kan rådgive dig i at vælge den rette platform til at kommunikere dit budskab ud til dem, du ønsker at nå.

Som journalist kan jeg formidle dit budskab til dine kunder i et enkelt og præcist sprog, fordi jeg altid tænker i målgruppen, når jeg skriver. Hvem skal læse dit budskab? Det styrer i høj grad din tekst.

Jeg har erfaring med at skabe kendskab trænings- og rehabiliteringstilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade. Jeg skriver tekster til hjemmesider, pjecer, guides og andre publikationer, sociale medier og har produceret en animeret film om rehabilitering af senhjerneskadede.

Jeg har stor indsigt i følger af erhvervet hjerneskade, blandt andet fordi jeg har været tovholder på Hjernekassen og Børnehjernekassen, som er to hjemmesider med værktøjer til kommunale medarbejdere, der arbejder med hhv. voksne – og børn og unge med erhvervet hjerneskade. Begge hjemmesider er nu integreret på Socialstyrelsens hjemmeside.

Nøgleordene i min virksomhed er:

præcision                   grundighed

indføling                     resultater