Animeret film

En animeret film om ungementores støtte til unge med erhvervet hjerneskade
Kunde: Region Midtjylland

Animeret film om et tilbud til unge med hjerneskade, fortalt på 3 minutter

Med en animeret film får du et klart budskab ud på få minutter.

Jeg har udarbejdet en animeret film for Region Midtjylland om to ungementorer, der støtter unge med at navigere i livet efter hjerneskade.

Du kan se filmen her:

Kundens behov

Region Midtjylland var kunden. Jeg samarbejdede med Hammel Neurocenter, der er regionens højt specialiserede neurorehabiliteringshospital for mennesker, der har fået en hjerneskade. Regionen ønskede at synliggøre deres ungementorfunktion for andre regioner og kommuner. Ungementorerne støtter senhjerneskadede unge og deres pårørende i at tackle hverdagen med de livsvilkår, der følger af en hjerneskade.

Mit bidrag

Jeg samarbejdede med Hammel Neurocenter om filmen. Den blev levet i samarbejde med artdirector i Hovedstadens E-learningcenter, Søren Brink. Han tegnede og producerede den animerede film.

Jeg var ansvarlig for samarbejdet med illustrator og for speaken i filmen.

Først satte jeg mig grundigt ind i arbejdet som ungementorer. Derefter blev vi enige om, at de to ungementorer og deres leder på Hammel Neurocenter skulle skrive et udkast til 3 cases, dvs. 3 eksempler på, hvordan ungementorer støtter unge i forskellige situationer i hverdagen. Til sidst gennemskrev jeg speaken, så tegninger og speak passede sammen.

Desuden var jeg sparringspart og gennemskrev dele af en praktisk guide om ungementorerne. Link til den står længere nede på siden.

Resultat – en animeret film og en praktisk guide

Filmen bliver vist på konferencer og møder med fagfolk på hjerneskadeområdet. Den ligger også på Region Midtjyllands hjemmeside her: “Ungementorer”.

Se også den skriftlige guide til potentielle ungementorer, som jeg har bidraget til Guide til ungementorer.

For yderligere information